ISRAELMAGAZIN

Israel în război: Avigdor Liberman neagă că ar fi de acord să se alăture guvernului de urgență, condiționând acceptul, de primirea unui loc în cabinetul de război

Lovitură de teatru dramatică pe scena politică israeliană: Liderul partidului Israel Beytenu, Avigdor Liberman, neagă că ar fi fost de acord să se alăture guvernului de urgență al premierului Benjamin Netanyahu, așa cum a fost anunțat în această seară de partidul Likud al lui Netanyahu.

Liberman se declară nemulțumit de oferta de a se alătura cabinetului de securitate și dorește în schimb o poziție în micul cabinet de război, care în prezent este format din Netanyahu, ministrul Apărării Yoav Gallant și Benny Gantz, care s-a alăturat recent.
„Sunt pregătit să mă alătur cabinetului de război pentru a aduce victoria, cât mai repede posibil. Nu am nicio intenție de a fi al 38-lea ministru în guvern și de a fi folosit ca o frunză de smochin”, a postat Liberman pe X (fostul Twiter).
„Susținem și vom continua să susținem acțiunile guvernului care au ca scop eliminarea Hamas și a liderilor Hamas”, adaugă el. (Anima News)

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: