EVITA ȘTIRUISRAELMAGAZINSPORT

Gimnastul israelian Artem Doglopyat, victorios la Campionatului Mondial de Gimnastică Artistică (VIDEO)

Corespondentul Anima News, Evita Știru, transmite: Succes excepțional al gimnastului israelian Artem Doglopyat, succes care poate va descreți măcar pentru o clipă frunțile cetățenilor țării noastre, va aduce un moment de bucurie și de mândrie națională în aceste zile cumplite prin care trece curajosul popor evreu, locuitor al Israelului.

Gimnastul Artem Doglopyat a căștigat medalia de aur și primul său titlu mondial la exercițiul la sol, în cadrul Campionatului Mondial de Gimnastică Artistică (gimnastica pe aparate), Antwerpen octombrie 2023.
Finalul competiției pentru proba la sol bărbați a avut loc sâmbătă 7 octombie, ziua în care teroriștii ucigași ai Hamasului au pătruns mișelește în localitățile din sudul țării și au făcut un adevărat pogrom.
Cu gândul la ce se petrece la el acasă, Artem a decis:„Voi concura și voi face totul pentru patria mea”.
Super-talentatul Artem Doglopyat a executat un exercițiu aproape perfect, cu faze complicate, dar spectaculoase, a obținut punctajul maxim, medalia de aur și titlul de campion mondial la proba la sol.
Artem este singurul sportiv israelian care are în palmares trei titluri prestigioase: campion olimpic 2020, campion european 2020, 2022 și campion mondial 2023.
Să zâmbim o secundă, dragi prieteni!! (Evita Știru, Anima News)

Lasă un răspuns

%d