ISRAELISRAEL ÎN RĂZBOIROMÂNI ÎN LUMEROMÂNIA

București: Premierul României s-a întâlnit cu soția unul ostatic Hamas

Conform unui comunicat de presă al Guvernului României, transmis redacției Anima News de corespondentul nostru Avraham Marian Ciolceanu, premierul român Marcel Ciolacu a avut astăzi, marți, la Palatul Victoria, o întâlnire cu Ella Haimi, soția cetățeanului româno-israelian Tal Haimi, răpit în Fâșia Gaza. (Foto)

”Am încurajat-o pe doamna Haimi să-și păstreze speranța și încrederea.Îi suntem alături și o vom sprijini să treacă peste această situație dramatică. Guvernul României și toate autoritățile statului român mențin legătura strânsă cu Statul Israel și fac tot ce este posibil pentru a-i ajuta pe toți cei cărora acest război le-a adus suferință. Condamnăm cu fermitate actele de terorism și atacurile asupra copiilor, femeilor și civililor. Toate eforturile României se îndreaptă spre încetarea conflictului și restabilirea păcii”, a afirmat prim-ministrul Marcel Ciolacu.
Conform comunicatului, la întâlnirea de la Palatul Victoria a participat și ambasadorul Statului Israel în România, Reuven Azar. (Anima News)

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: