ISRAELISRAEL ÎN RĂZBOIORIENTUL MIJLOCIU

Purtătorul de cuvânt al armatei huti amenință: „Vom continua să atacăm inamicul israelian cu rachete” / Cursurile au fost restricționate în liceele din stațiunea Eilat

Primarul stațiunii israeliene Eilat, Eli Lankri, a decis să limiteze studiile în liceele orașului după interceptarea suplimentară care a avut loc marți seară în zona Mării Roșii.

În urma deciziei, elevii școlilor gimnaziale nu vor merge la cursuri, iar astăzi vor învăța doar clasele a X-a, a XI-a și a XII-a.
Studiile în celelalte instituții de învățământ din oraș se vor desfășura ca de obicei.
Purtătorul de cuvânt al armatei huti a emis o amenințare la adresa Israelului, despre care susține că „comite masacre în fiecare zi în Fâșia Gaza”.
Într-o declarație, el a spus că „poporul arab și musulman ar fi trebuit să își spună cuvântul – și să câștige pentru Gaza”. Purtătorul de cuvânt a menționat că lansarea celor trei rachete din Yemen a venit „ca răspuns la cererea dragului nostru popor yemenit și cu scopul de a ajuta poporul nostru oprimat din Gaza”.
Potrivit acestuia, „Forțele armate ale Yemenului nu au de ales decât să își îndeplinească datoria. Vom continua să atacăm inamicul israelian cu rachete – până când agresiunea va înceta”. (Anima News)

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: