ISRAELISRAEL ÎN RĂZBOILUMEA ARABĂLUMEA DE AZI

Procurori internaționali în Israel pentru a discuta despre investigarea atrocităților din 7 octombrie

Procurori de rang înalt din SUA, Germania, Franța, Argentina și Austria vizitează Israelul în weekend pentru a discuta despre modul în care vor fi investigați și urmăriți penal teroriștii Hamas și înalții oficiali responsabili de atrocitățile din 7 octombrie.

Toate delegațiile provin din țări ai căror cetățeni s-au numărat printre cei uciși în masacrele sălbatice comise de Hamas în sudul Israelului.
Aceștia s-au întâlnit cu procurorul de stat israelian Amit Eisman, precum și cu alți înalți oficiali din cadrul Ministerului israelian al Justiției, pentru a discuta despre provocările pe care le implică investigarea teroriștilor Hamas și despre planurile de a-i trimite în judecată.
„Crimele josnice ale Hamas au fost îndreptate nu numai împotriva israelienilor, ci împotriva umanității în ansamblul ei”, a declarat Jason Miyares, procurorul general al statului Virginia, care participă la delegație.
„Vom face tot ceea ce ne stă în putere pentru a lupta împotriva acestei organizații și a oamenilor săi oriunde s-ar afla”. (Anima News)

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: