Blog

Benny Gantz: „Israelul caută un calm pe termen lung cu Fâșia Gaza, dar este pregătit pentru orice scenariu”

Ministrul israelian al Apărării, Benny Gantz, și adjunctul său, Alon Schuster, au vizitat divizia militară pentru Fâșia Gaza și s-au întâlnit cu generali israelieni pentru a discuta lecțiile învățate din ultima rundă de violențe între Israel și teroriștii din Gaza, care a durat 11 zile în luna mai. „Israelul este pregătit pentru orice scenariu, acord … Continuă lectura „Benny Gantz: „Israelul caută un calm pe termen lung cu Fâșia Gaza, dar este pregătit pentru orice scenariu””

Premierul israelian: „Obiectivul nostru este să menținem țara deschisă”

Premierul israelian Naftali Bennett a declarat miercuri că obiectivul guvernului său este de a menține țara „deschisă”, în pofida noului val de contaminare Covid-19 care afectează țara de mai multe săptămâni. La inaugurarea unui complex de vaccinare la Ierusalim, premierul a declarat că decizia de a inocula o a treia doză de vaccin este o … Continuă lectura „Premierul israelian: „Obiectivul nostru este să menținem țara deschisă””

Israel: Valul de căldură atinge apogeul cu temperaturi de peste 40 de grade în mai multe orașe

Valul de căldură din Israel, care durează de o săptămână, este așteptat să atingă apogeul miercuri și joi, cu temperaturi care vor ajunge la 42°C în unele zone și umiditate ridicată în zonele de coastă. Se așteaptă ca temperaturile să atingă 36°C la Ierusalim, 34°C la Tel Aviv, 40°C la Beer Sheva, 42°C la Tiberias … Continuă lectura „Israel: Valul de căldură atinge apogeul cu temperaturi de peste 40 de grade în mai multe orașe”

Israel/Coronavirus: 3.269 de cazuri noi raportate, 237 de pacienți în stare gravă (minister)

Ministerul israelian al Sănătății a anunțat miercuri că 3.269 de israelieni au fost testați pozitiv marți pentru coronavirus. Dintre aceștia, 200 au fost diagnosticați la întoarcerea din străinătate. Pragul de 3.000 de cazuri a fost depășit săptămâna aceasta pentru prima dată din martie anul trecut.În total, ieri au fost efectuate 98.000 de teste, iar rata … Continuă lectura „Israel/Coronavirus: 3.269 de cazuri noi raportate, 237 de pacienți în stare gravă (minister)”

Armata israeliană ripostează după ce trei rachete au fost lansate spre nordul Israelului (VIDEO)

O sirenă de raid aerian a sunat miercuri după-amiază devreme în orașul Kiryat Shmona, în apropiere de granița de nord a Israelului, trimițând israelienii în adăposturile antiaeriene. Potrivit unui raport inițial al forțelor de apărare israeliene, sirenele au sunat în Kiryat Shmona, Kfar Giladi și Tel Hai, după ce trei rachete au fost lansate din … Continuă lectura „Armata israeliană ripostează după ce trei rachete au fost lansate spre nordul Israelului (VIDEO)”

Israel / Cabinetul Coronavirus a decis: Măștile vor fi obligatorii la întâlnirile în aer liber

Premierul israelian Naftali Bennett și Cabinetul Coronavirus au decis marți să promulge o listă de restricții menite să reducă rata de infectare cu coronavirus pe teritoriul Israelului. În cadrul reuniunii, cabinetul a aprobat o listă de orientări, care vor deveni obligatorii începând de duminică, 8 august. Programul Green Pass va fi extins pentru a include … Continuă lectura „Israel / Cabinetul Coronavirus a decis: Măștile vor fi obligatorii la întâlnirile în aer liber”

Un terorist palestiniano-american a fost condamnat pentru uciderea unui israelian

Un terorist american de origine palestiniană a fost condamnat marți de tribunalele militare israeliene pentru crimă, după ce a împușcat și ucis un tânăr israelian în luna mai, a anunțat armata. Montasser Shalabi (foto), în vârstă de 44 de ani, a fost „condamnat pe baza mărturisirii sale” pentru „omucidere intenționată, ceea ce echivalează cu o … Continuă lectura „Un terorist palestiniano-american a fost condamnat pentru uciderea unui israelian”

Israel: Călătorii din alte 18 țări, inclusiv Franța, vor fi izolați timp de 7 zile

Având în vedere creșterea semnificativă a numărului de cazuri de coronavirus în Israel, Ministerul Sănătății a anunțat marți că, începând cu 11 august, călătorii din alte 18 țări, inclusiv Franța, vor trebui să se izoleze timp de șapte zile la sosire. Persoanele care au fost vaccinate sau vindecate de coronavirus vor trebui, de asemenea, să … Continuă lectura „Israel: Călătorii din alte 18 țări, inclusiv Franța, vor fi izolați timp de 7 zile”

Coronavirus: Varianta Lambda descoperită în Peru, rezistentă la vaccin (studiu)

Varianta Lambda a coronavirusului, detectată pentru prima dată în Peru, se răspândește rapid în America de Sud și este mult mai rezistentă la vaccinuri decât coronavirusul original, potrivit unui studiu preliminar realizat de cercetătorii din Chile. Cercetătorii subliniază că Lambda este clasificat în prezent ca fiind o „variantă de interes” de către Organizația Mondială a … Continuă lectura „Coronavirus: Varianta Lambda descoperită în Peru, rezistentă la vaccin (studiu)”

Încarc…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.


Follow My Blog

Get new content delivered directly to your inbox.