Home

Welcome to your new site.

Welcome to your new site! You can edit this page by clicking on the Edit link. For more information about customizing your site check out http://learn.wordpress.com/

Latest from the Blog

Benny Gantz: „Israelul caută un calm pe termen lung cu Fâșia Gaza, dar este pregătit pentru orice scenariu”

Ministrul israelian al Apărării, Benny Gantz, și adjunctul său, Alon Schuster, au vizitat divizia militară pentru Fâșia Gaza și s-au întâlnit cu generali israelieni pentru a discuta lecțiile învățate din ultima rundă de violențe între Israel și teroriștii din Gaza, care a durat 11 zile în luna mai. „Israelul este pregătit pentru orice scenariu, acord … Continuă lectura „Benny Gantz: „Israelul caută un calm pe termen lung cu Fâșia Gaza, dar este pregătit pentru orice scenariu””

Premierul israelian: „Obiectivul nostru este să menținem țara deschisă”

Premierul israelian Naftali Bennett a declarat miercuri că obiectivul guvernului său este de a menține țara „deschisă”, în pofida noului val de contaminare Covid-19 care afectează țara de mai multe săptămâni. La inaugurarea unui complex de vaccinare la Ierusalim, premierul a declarat că decizia de a inocula o a treia doză de vaccin este o … Continuă lectura „Premierul israelian: „Obiectivul nostru este să menținem țara deschisă””

Israel: Valul de căldură atinge apogeul cu temperaturi de peste 40 de grade în mai multe orașe

Valul de căldură din Israel, care durează de o săptămână, este așteptat să atingă apogeul miercuri și joi, cu temperaturi care vor ajunge la 42°C în unele zone și umiditate ridicată în zonele de coastă. Se așteaptă ca temperaturile să atingă 36°C la Ierusalim, 34°C la Tel Aviv, 40°C la Beer Sheva, 42°C la Tiberias … Continuă lectura „Israel: Valul de căldură atinge apogeul cu temperaturi de peste 40 de grade în mai multe orașe”

Get new content delivered directly to your inbox.