Israel / Coronavirus: Procentul testelor pozitive continuă să scadă

Ministerul Sănătății a actualizat în această dimineață (miercuri) că 5,4% din testele corona efectuate ieri s-au dovedit a fi pozitive. Acesta este cel mai mic procent de teste pozitive din august.

Potrivit ministerului, 2.255 de persoane au fost diagnosticate ca fiind pozitive pentru Corona în ultima zi. Datele sosesc cu aproximativ o zi înainte de ședința de cabinet, timp în care se poate decide simplificarea carantinei pentru săptămâna viitoare.
Datele Ministerului Sănătății arată, de asemenea, că starea a 808 dintre pacienți este definită drept severă și 240 sunt plasați pe aparate respiratorii.
De asemenea, starea a 263 de pacienți este definită ca fiind moderată.
Numărul pacienților activi din Israel este de 48.015.
În plus, ieri au fost efectuate 44.369 de teste, din care au fost găsiți 2.255 de noi pacienți cu coroană.
Aceste cifre reflectă o tendință descendentă care a început în ultimele săptămâni, după carantina care a intrat în vigoare în ajunul Noului An evreiesc.
Conform parametrilor stabiliți de profesioniști, dacă numărul zilnic de infecții este de cel mult 2.000, iar rata infecției este de 0.8, atunci se așteaptă deschiderea tuturor grădinițelor, a sectorului privat iar restaurantele vor avea permisiunea de a oferi servicii la masă. Limita de distanță de 1.000 de metri va fi ridicată.
Aceste concesii depind în continuare de deciziile ședinței de cabinet care va avea loc mâine.
De la începutul crizei, 2.055 de persoane au murit din cauza virusului în Israel, iar un total de 297.274 de persoane au fost infectate cu Corona de la începutul epidemiei. (Anima News)

Lasă un răspuns