O israeliancă a fost numită „cea mai frumoasă față” din lumea anului 2020

Modelul israelian în vârstă de 19 ani, Yael Shelbia, ocupă primul loc în acest an în clasamentul „celor mai frumoase o sută de fețe” ale anului, stabilit de TC Candler.

„Spre deosebire de majoritatea celorlalte concursuri anuale de frumusețe … clasamentul nu se referă la ce corp va fi considerat cel mai sexy sau care celebritate are cea mai mare notorietate”, a explicat TC Candler.
„Lista noastră (…) include superstaruri sau stele în creștere, personalități care au provocat senzație în întreaga lume sau persoane relativ necunoscute”, a spus el.
TC Candler a difuzat un videoclip care a compilat alegerile făcute de cititori pentru clasament. Titlul a fost câștigat de Yael Shelbia a câștigat, în timp ce o altă israeliancă, Gal Gadot, a ajuns pe locul 21.
Yael, care își desfășoară în prezent serviciul militar obligatoriu în Forțele Aeriene, a apărut în campanii pentru Renuar, compania israeliană de îmbrăcăminte și pentru linia de machiaj KKW Beauty a lui Kim Kardashian. .
Ea a urcat pe listă în ultimii ani. A fost a 14-a în 2017, a 3-a în 2018 și a doua anul trecut, înainte de a ocupa primul loc anul acesta. (Anima News)

Lasă un răspuns