Israel în război: Fotbalistul israelian Lior Assulin a fost ucis de teroriști palestinieni

    Evita Știru

    Corespondentul Anima News, Evita Știru, transmite: Atacul feroce al Hamas asupra Israelului de sâmbătă a revendicat, de asemenea, vieți din lumea sportului.

    Jucătorul Beitar Ierusalim, Hapoel Tel Aviv și Hapoel Be’er Sheva, LIOR ASSULIN, a fost ucis, printre alții, în timpul unei petreceri în natură în sud, corpul său fiind găsit după căutări și multe ore în care nu și-a contactat familia.
    Aproximativ 50 de teroriști au sosit în zona de petrecere și au ucis mulți civili, inclusiv fostul fotbalist în vârstă de 43 de ani.
    Fostul atacant și-a început cariera la Maccabi Herzliya în 1997, iar mai târziu a jucat pentru Maccabi Petah Tikva, Bnei Sakhnin, Beitar Ierusalim și Bnei Yehuda.
    În 2007 s-a mutat la Hapoel Tel Aviv și de acolo la Apollon Limassol în 2008.
    Asulin s-a întors în Israel mai târziu și a jucat pentru Maccabi Petah Tikva, Hapoel Be’er Shavei între 2009 și 2011 și Hapoel Ramat Gan, Hapoel Rishon LeZion, Hapoel Petah Tikva, Hapoel Ashkelon, Hapoel Marmorek, Nof Hagalil și MK Holon.
    În 2017 s-a transferat la Hapoel Lod și de acolo la Hod Hasharon și Hapoel Kfar Bara, unde s-a retras și ulterior a fost numit antrenor. (Evita Știru, Anima News)

    Lasă un răspuns