Israel în război: Armata publică o fotografie cu comandanții Hamas într-o cameră dintr-un tunel / 5 dintre ei au fost lichidați

Țahal și agenția de securitate Shin Bet dezvăluie imagini inedite în care apar comandanți de rang înalt ai Hamas în interiorul tunelurilor grupării teroriste din partea de nord a Fâșiei Gaza.

O imagine difuzată de Țahal și Shin Bet arată comandamentul superior al brigăzii Hamas din nordul Fâșiei Gaza stând într-o cameră îngustă în jurul unei mese cu mâncare, imagine despre care se spune că a fost făcută în urmă cu câteva luni.
Deși este decorată cu pardoseli de gresie și prize de perete, se poate vedea un arc în spate care indică faptul că încăperea face parte din vasta rețea subterană a Hamas.
Potrivit Țahal, cinci dintre cei din fotografie au fost uciși în lovituri aeriene israeliene de la începutul războiului, inclusiv Wael Rajab, comandantul adjunct al brigăzii Hamas din nordul Gaza.
O altă înregistrare video publicată îl arată pe Rajab mergând printr-un tunel din Fâșie.

 

Conform Țahal, imaginile au fost obținute din descoperirile confiscate în Fâșia Gaza de către trupe și analizate de Direcția de Informații Militare. (Anima News)

Lasă un răspuns