Organizația evreiască religioasă de apărare ”Shomrim”, a distribuit o înregistrare tulburătoare surprinsă în regiunea londoneză Stamford Hill, care surprinde un bărbat care atacă violent o tânără evreică (20 de ani), însărcinată.

Individul a atacat femeia din spate, i-a acoperit fața cu o geantă sau o pernă și a încercat s-o sufoce, lovind-o de mai multe ori, înainte de a fugi.
Bărbatul este căutat între timp și a fost făcut un apel pentru identificarea acestui individ extrem de periculos care este încă în libertate.
Voluntarii din ”Shomrim” au mărit numărul patrulelor, după o creștere recentă a atacurilor asupra femeilor singure.
Potrivit tweeter-ului organizației evreiești, femeia a fost transportată de urgență la spital cu răni, bărbatul a fugit de la fața locului, dar fața i-a fost înregistrată de camerele de supraveghere.
Potrivit ”The Independent”, într-un alt atac de joia trecută, o femeie însărcinată a fost bătută, strangulată și mușcată de un bărbat în Nottingham. Un suspect a fost arestat și acuzat de vătămare corporală.
Poliția Metropolitană din Londra a declarat ziarului Metro că investighează atacul de pe Stamford Hill, dar nu au fost făcute încă arestări. (Anima News)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s