Londra: Un bărbat a încercat să omoare o evreică însărcinată (VIDEO – Imagini care vă pot afecta emoțional)

Organizația evreiască religioasă de apărare ”Shomrim”, a distribuit o înregistrare tulburătoare surprinsă în regiunea londoneză Stamford Hill, care surprinde un bărbat care atacă violent o tânără evreică (20 de ani), însărcinată.

Individul a atacat femeia din spate, i-a acoperit fața cu o geantă sau o pernă și a încercat s-o sufoce, lovind-o de mai multe ori, înainte de a fugi.
Bărbatul este căutat între timp și a fost făcut un apel pentru identificarea acestui individ extrem de periculos care este încă în libertate.
Voluntarii din ”Shomrim” au mărit numărul patrulelor, după o creștere recentă a atacurilor asupra femeilor singure.
Potrivit tweeter-ului organizației evreiești, femeia a fost transportată de urgență la spital cu răni, bărbatul a fugit de la fața locului, dar fața i-a fost înregistrată de camerele de supraveghere.
Potrivit ”The Independent”, într-un alt atac de joia trecută, o femeie însărcinată a fost bătută, strangulată și mușcată de un bărbat în Nottingham. Un suspect a fost arestat și acuzat de vătămare corporală.
Poliția Metropolitană din Londra a declarat ziarului Metro că investighează atacul de pe Stamford Hill, dar nu au fost făcute încă arestări. (Anima News)

Lasă un răspuns