SUA: Soțul vicepreședintelui Kamala Harris a organizat primul seder online de Pesah de la Casa Albă (VIDEO – Impresionante mesaje de Pesah, transmise de președintele Biden și de soția sa, precum și de Dough Emhoff și soția sa)

Doug Emhoff, soțul vicepreședintelui SUA Kamala Harris, a ținut prima seder online a Casei Albe joi, cu două nopți înainte de începerea oficială a sărbătorii evreiești, a informat Agenția Telegrafică Evreiască.

“Ne-am adunat astăzi pentru prima sărbătoare a Paștelui din administrația Biden-Harris și sunt încântat să mă alătur vouă ca primul al doilea domn, căsătorit cu prima femeie care a devenit vicepreședinte al Statelor Unite”, a declarat Emhoff.
Președintele Barack Obama a lansat în 2009 tradiția de a organiza o cină anuală privată la Casa Albă pentru familia președintelui, membrii personalului său, prietenii și familia lor.

    Doug Emhoff, care a fost însoțit de rabinul Sharon Brous de la congregația IKAR din Los Angeles, unde a trăit până la alegeri, s-a concentrat asupra “femeilor biblice care sunt adesea trecute cu vederea” în povestirile de Pesah.
    “Ar trebui să vorbim și despre femei (…) adesea trecute cu vederea în istoria Pesahului, inclusiv cele care l-au salvat pe Moise, mama care a avut grijă de el, prințesa egipteană care a calmat durerea sclaviei, sora ei, un profet cu drepturi depline, care a avut grijă de el”, a spus Emhoff, comparându-i cu îngrijitorii, învățătorii și alții care au continuat să lucreze pe tot parcursul pandemiei de coronavirus. (Anima News)

    Mesaj de Pesah transmis de președintele Biden și de soția sa

    Mesaj de Pesah transmis de Doug Emhoff și soția sa, vicepreședinta SUA, Kamala Harris

    Lasă un răspuns