Secretarul de stat american Mike Pompeo și-a încheiat vineri călătoria în Israel cu o vizită la un muzeu din Ierusalim, fondat de un consilier evanghelic proeminent al administrației Trump, onorând astfel creștinii sioniști.

Mike Pompeo nu a vorbit public la muzeu și a părăsit Israelul mai târziu vineri.
Ulterior însă, Pompeo a postat pe contul său Twitter: „Mulțumesc Muzeului Prietenilor Sionului pentru această vizită bogată în informații ți pentru sprijinul lor continuu acordat relațiilor SUA-Israel, în special eforturile de a combate BDS și antisemitismul la nivel internațional”.


Tweet
Secretary Pompeo
US government account

Thanks to the Friends of Zion Museum for an enriching tour and continued support for U.S.-Israel relations, particularly efforts to combat BDS and anti-Semitism internationally. We share common causes of a safe, secure and prosperous Israel and a world free of anti-Semitism.

Conform sionismului creștin, întoarcerea evreilor în Țara Sfântă și înființarea statului Israel în 1948 au fost în conformitate cu profeția biblică.
Muzeul Prietenilor Sionului a fost fondat de Mike Evans, un proeminent susținător evanghelic al Israelului.
Creștinii evanghelici se numără printre cei mai fermi susținători ai președintelui Donald Trump și au salutat sprijinul său fără precedent pentru Israel.
Vizita la muzeu a avut loc la o zi după ce Pompeo a devenit primul ministru de externe american care a vizitat o așezare israeliană în Iehuda și Shomron (Cisiordania) și a vizitat Podișul Golan. (Anima News)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s