Cancelarul austriac și primul ministru danez în Israel pentru cooperarea împotriva Covid-19

Cancelarul austriac Sebastian Kurz a anunțat sâmbătă că va vizita Israelul pe 4 martie însoțit de premierul danez, pentru a extinde cooperarea în gestionarea pandemiei coronavirusului.

“Din primăvară am fost în contact strâns cu partenerii noștri Danemarca și Israel”, a declarat Sebastian Kurz pe contul său de Twitter.
“Acum vrem să extindem această cooperare. Prin urmare, voi vizita Israelul pe 4 martie împreună cu primul ministru danez Mette Frederiksen”, a anunțat el.
Într-o serie de tweet-uri, Kurz a indicat, de asemenea, că scopul a fost să ajungă la un acord cu cea mai apropiată cooperare posibilă cu premierul israelian Benjamin Netanyahu în ceea ce privește „cercetarea și producerea de vaccinuri și medicamente”.
„Prima noastră prioritate este de a accelera producția și cumpărarea de vaccinuri”, a spus el,
„Odată cu vaccinarea, vom reveni la normal în această vară”, a promis cancelarul australian, dar „pandemia va continua să ne îngrijoreze și variantele ar putea necesita alte vaccinuri și alte tratamente. Aceasta înseamnă că Austria trebuie să continue să lucreze pentru a se pregăti pentru viața post-vaccinare cu coronavirusul”, a spus el. (Anima News)

Lasă un răspuns